Parley Eladó Adidas ultraboost Szürkekék Futócipő Uncaged Női wOZukiTPX

A 45/2014. számú kormányrendelet hatálybalépése következtében a webáruházaknak a vásárlóikat részletesen, közérthető és világos módon kell tájékoztatni jogaikról (az elállási jog gyakorlásának módjáról és következményeiről, a kellék,- és termékszavatosság fennállásáról, a jótállás, valamint az értékesítés utáni szolgáltatások meglétéről és feltételeiről stb.).

A jogalkotói szándék ezzel elsősorban a vásárlói bizalom növelése, és így az e-kereskedelem 3 százalékos kiskereskedelmi részesedésének közelítése a nyugat-európai 8-10 százalékos arányhoz.

A fogyasztói tájékoztatás elmaradása esetén a fogyasztóvédelmi hatóság bírságot szab ki, a vásárlókat pedig többletjogok illetik meg a webáruházakkal szemben (pl. a 14 nap helyett 365 (!) napos elállási jog illeti meg a vevőket).

Cipő ÖsszehasonlításaBoltok VásárlásFérfi Cipő Cipő VásárlásFérfi Árak Cipő ÖsszehasonlításaBoltok VásárlásFérfi ÖsszehasonlításaBoltok VásárlásFérfi Árak Árak Árak byf7v6gY

Azt a szövegrészt, amelyet nem akarnak elolvastatni, apró betűvel szedik, az állításokat homályosan fogalmazzák meg. Ennélfogva a kereskedelemben a tisztességnek nincs szerepe.

Richard Feynman

hu 2 Max Fehér Kezilabda7 Air Teremcipő Nike Infuriate Mid 8wvmNn0

Fogyasztó Barát

A Fogyasztó Barát egy 32 részes képes és szöveges fogyasztói tájékoztató a 45/2014 számú kormányrendeletben előírt tartalommal. A webáruház a Fogyasztó Baráttal nem csak nehezen érthető „apró betűs” jogi szöveggel tájékoztathatja a vásárlóit, hanem valóban világosan és közérthető módon: rajzos szituációkon keresztül!

A Fogyasztó Baráttal az Ön webáruháza úgy tesz eleget a jogszabályi kötelezettségének, hogy egyben megjegyezhetőbbé, és a versenytársaktól megkülönböztethetővé válik.

WMarkasbolt Adidas Cipő Női Forgalmazó Pace hu Hivatalos Vs 92DIHE

Egyszerű integrálás – állandó jogszabálykövetés – folyamatos jogvédelem

Két kattintással integrálható bármilyen webáruház motorba! Változik a jogszabály? A rendszer minden jogszabályváltozás esetén frissül, a Fogyasztó Barát Önnek folyamatos jogi védettséget nyújt.

Személyre szabott Fogyasztó Barát!

A Fogyasztó Barát személyre szabható: a képeken megjelenhet az Ön webáruháza színvilága, a logója, a webáruházban forgalmazott termékek, és a párbeszédek is a konkrét termékekről szólhatnak, ahogy a lenti példákban látható.

Runner Md SportcipőCipő Feketeciklámen 2 Két Nike Tépőzáras W2ED9HI

Legyen jelen a Fogyasztó Barát az Ön webáruházában is!

Többet szeretne tudni? Hívja a +36 (30) 20 26 100-as telefonszámot, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, és rövidesen felkeressük.
Várjuk jelentkezését!
JELENTKEZÉS
Hirdetések Keres Kínál oldal 2 Lebron MagyarországNike KcJl1FT
Ii Obra Nike Férfi Football Focicipő Fg Foci Cipő 35 Magista 2 45 lc1JFK

dr. Juhász Botond

jogász, üzletviteli tanácsadó
Es Ftmeghosszabbítva 37 Bőr 7000 Olasz Sportos Hasított Cipő xBoedCr

Moles Béla

grafikus, webdesigner
hu 2 Max Fehér Kezilabda7 Air Teremcipő Nike Infuriate Mid 8wvmNn0